lauantai 21. maaliskuuta 2009

tyttösiä kolmin kappalein :)

Nämä Gorjuss tyttöset ovat suloisia, myönnettäköön. Itselle vaan tuli "ähky", kun viikon ajan blogeissa ei juuri mitään muuta näkynyt, joten en oikein tiennyt sitten lopulta, tykkäänkö näistä vai en :D. Tarulta leimasin näitä tyttösiä testaus mielessä, kiitosta vaan :) Ja on seuraava Gorjuss setti kyllä ostettava :)

Vaikken Leimailutaivas messuilla juuri paljoakaan shoppaillut, nekin vähät mitä ostin olivat enemmän kuin mieluisia :)) Tämän tytön taustalla tuo pitsimäinen väkerrys on tehty kulmaleikkurilla, joka oli sellainen "pakkosaadahetinyt". Helille kun tästä vinkkasin, hän lupasi katsoa mahtaisiko tätä jostain löytyä. Messuilla sitten hypin ilosta, kun tämä oli juuri tullut :) Syy, miksi tämän halusin ja oli tämä postaus. Muuten tässä kortissa ei mitään sen kummempia, hyvin simppeli, joka omaa silmää miellyttää. Huvittaa, kun ensin en noista pikkuisista ruusuistakaan tykännyt kun niitäkin tuntui näkyvän jokapuolella, mutta kun livenä niitä näin niin ihaniahan ne ovat :) Väritys copic tusseilla sekä chalkseilla. Pienet timantit Memoryboxin timantteja, joita myös Helille oli uutuutena tullut.


Tässä sitten toinen ihastukseni tällä hetkellä, eli nuo Distressin värilliset krakleerauslakat. Näitä krakleeraus lakkoja on samoissa väreissä kuin on musteitakin. Ikävä kyllä näin valokuvan perusteella tuo lakka ei pääse oikeuksiinsa, mutta on ihanan eläväinen pinta!! Halkeamia saa vielä enemmän esille, kun laittaa mustetta niihin. Väritykset tehty Distress musteilla sekä chalkseilla. Tekstileimasin circle it, jonka keskellä läpinäkyvä muovitarra, johon laitoin samanlaista paperia kuin taustapaperikin on. Napit tuntuivat jotenkin sopivan tähän paremmin kuit kukat. Nappeja tulee käytettyä aivan liian vähän, niitä kun on myös ihanissa väreissä. Nyt otin nappilaatikon esille, jospa niitä niin tulisi käytettyä paremmin :)

Sitten vielä toinen Gorjuss tyttö, tälläkertaa punaisessa mekossa. Kehys tehty Spellbinderseillä laittaen neliö ja label 2 sisäkkäin. Kiekurat tehty cuttiksen stanssilla ja päässä pienet Memoryboxin timantit. Kukat tehty kahdella eri kukka punchilla; alimmaisena tämä ja päällä pieni retrokukka. Väritykset Inktense kynillä sekä chalkseilla.

Huomenna meillä onkin termiitin synttärit, joihin sukulaiset tulevat. Synttäreitä vietämme mäkeä laskien ja makkaraa paistaen :) Välillä vähän jotain erilaista :) Kaverisynttärit olivat jo ja voi sitä energiaa kun oli 9 "supersankaria" iältään 6-7 :D Oli vähän sellainen olo kuin keskellä tornadoa :D Joten huominen noihin pippaloihin verraten rauhallinen :)
Mukavaa lauantaita kaikille!!

14 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Waude mitä leidejä, olet saanut heistä todella herkullisen näköisiä! Minulle kävi vähän samoin kuin sinullekkin, ähky! Niinkuin niin moniin muihinkin juttuihin :) Ihania nuo perhoset ja helmikoristeet niiden kanssa näyttää hauskalta yksityiskohdalta. Mukavia kekkereitä huomiselle!

Mervi kirjoitti...

Kivat tytöt! Minäkin olen käyttänyt kortteihin tuota krakleerauslakkaa ja tykkään, en ole vielä esitellyt niitä... Ihana toi reunaleikkuri!
Heippa ja hyvät juhlat;-))m

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kortteja ja taas sai uusia vinkkejä. Vaikka meillä oli vieraana 5 tyttöä ja 1 poika niin kyllä hulinaa riitti kahden tunnin ajan.

Maaret kirjoitti...

Ihania kortteja kaikki. Ylimmäinen yksinkertaisuudellaan viehätti näistä kuitenkin eniten:)Mukavia hetkiä huomiselle:)

Leenamummi kirjoitti...

Oletpa tehnyt taas ihania kortteja, kaikki omalla erilaisella tavallaan tyylikkäitä. Kivaa timanttien käyttöä ja keskimmäisen kortin napit, lakka ja jopa leimasin nyt vihdoin nappasivat;)
Synttäririemua!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniita kortteja! Ja tuo ensimmäinen on todella upeasti tehty: tuo koristeellinen reunus on kiva :o)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Miijja,
blogissani on sinulle jotain...
Ihania kortteja olet saanut aikaiseksi! Herkullisia värejä ja ihania yksityiskohtia!
Iloista synttäripäivää!

Pirre kirjoitti...

Voi vitsit tuo keskimmäinen kortti on LOISTAVA!!!! Ihanat värit, ihana kuva, superihanat napit ja kokonaisuus on vain upea!!!

Anonyymi kirjoitti...

ihanoja, kaikki :)
vitsi sä olet kyllä taitava! :))

Anonyymi kirjoitti...

Pakko vielä kysyä, että onko sinulla molemmat kuivapastillit mitä Paperinauhassa on myytävänä. Jompaa kumpaa kokeilin sinulta silloin Taavan luona. Tänään olisin justiinsa tarvinnut noita kyniä.....

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaisia tyttöjä kauniissa ympäristössä, kivoja pieniä yksityiskohtia - esim. tuo perhosen lentoa kuvaava timanttivana...

Toivottavasti oli toisetkin kemut mukavat - onnea vaan paljon synttärisankarille - voi voi kun itsekin muistaa silloin ennen vanhaan....mitä keksii, leikit, aarteenmetsästys, merirosvo...poniajelukin oli kerran...nyt hyvä jos Juho jonkun kutsuu 14 vee synttäreilleen - niin aika kuluu....

Muuten mitä paperia käytät noiden kuviapastellikynien kanssa - huomasin, että kaikki paperit ei tykkää joko kynistä tai minusta :)

Ihanaista viikkoa - minullakin kolme vapaapäivää...

Miia kirjoitti...

Kiitos teille paljon kommenteista :))

Helille vastasinkin jo hänen omaan blogiinsa ja jäi tänne kommentoimati että tosiaan käytän cretacolorin kuivapastellikyniä. Minulla on se isompi pakkaus joka sisältää niin pastellit kuin kirkkaammatkin värit.

Ja Ritva..paperina käytän Fabrianon accademia paperia, joka on pinnaltaa sileä ja mahdollistaa värin tasaisen leviämisen. Kuivapastellien käytössä ei tarvitse paksua paperia, koska en käytä niiden kanssa vettä. Öljyä tosin käytän, mutta tosi vähän sitä laitan pumpulipuikon päähän :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja kaikki ja taas upeaa väritystä :)

serafiia kirjoitti...

todella ihanina kortteja!
itse ihastuin etenkin tuohon ensimmäiseen ja siinä käytettyyn lävistäjään!
itse pitää vielä jaksaa odotella hetki ennen kun nuo gorjuss girls:it tulevat taas myyntiin.